Heeft u interesse om uw administratiekantoor te verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem snel contact met ons op.

Administratiekantoor verkopen

Veel kantoren krijgen deze dagen te maken met een personeelstekort of kampen met beperkingen voor automatisering. Hierdoor gaan eigenaren vaak opties bekijken om het administratiekantoor te verkopen. Heeft u een administratiekantoor en wilt u hiermee stoppen? Dan is de verkoop van uw klantenportefeuille een slimme oplossing.

De verkoop van uw administratiekantoor brengt ook voordelen met zich mee. U weet op deze manier zeker dat u uw klanten overdraagt aan een betrouwbare partij. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van een eerlijke overnamesom die recht doet aan de waarde van het klantenbestand.

Eenmaal een goede koper gevonden? Dan spelen een aantal zaken een grote rol in de besluitvorming. Wij begrijpen als geen ander dat u veel tijd en energie heeft gestoken in uw klantenbestand. Daarom wil u allereerst natuurlijk een koper vinden die uw klanten goed overneemt en waar de kwaliteit gewaarborgd is. Bij werQt kunt u terecht voor de verkoop van uw administratiekantoor. Lees hieronder meer over werQt.

 

Over werQT

WerQt is in 2009 opgericht door Frans Seijkens. Vanuit het perspectief van boekhouder bedenken wij slimme IT-oplossingen voor klanten om de boekhouding simpeler te maken. Middels onze oplossingen kunt u tijd besparen en meer inzicht in uw boekhouding krijgen.

De boekhouding gebeurt volledig digitaal. Dankzij de koppelingen tussen jouw kassa’s en webwinkel hoef jij geen dagelijkse administratieve handelingen meer te verrichten, waardoor u tijd kunt besparen. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw boekhouding en kunt u tenslotte rust in uw hoofd creëren. Wij maken onze oplossingen zelf opmaat.

Als ondernemer in de regio van Amsterdam of daarbuiten doe jij graag waar jij goed in bent; ondernemen. De boekhouding is iets wat jij er ongevraagd bijkrijgt. Hiervoor bieden wij een oplossingen.

Lees hier meer over onze oplossingen

 

Neem contact met ons op

Benieuwd of we u ook kunnen helpen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen graag bij het beantwoorden van al uw vragen. Liever wat meer informatie ontvangen? Hiervoor staan wij ook voor u klaar en kunt u bij ons terecht.

Plan nu een kennismaking in