houd tijd over om te ondernemen
met onze slimme oplossingen.

Boekhouder restaurant Amsterdam

Als restauranteigenaar in Amsterdam doet je graag waar jij goed in bent: het reilen en zeilen van uw zaak. De boekhouding voor je restaurant is iets wat je er ongevraagd bij krijgt. Dit noodzakelijke onderdeel kan je prima uitbesteden – en dat tegen een vast tarief. Bent je op zoek naar een boekouder voor jouw restaurant? Lees dan snel verder!

Dé boekhouder voor restaurants in Amsterdam

Frans Seijkens (eigenaar werQt) ondersteunt samen met zijn team horeca-ondernemers vanuit Amsterdam. Boekhouding automatiseren en stroomlijnen is iets waarin werQt zich onderscheidt ten opzichte van andere boekhouders. Wij gebruiken software die past bij de grootte van jouw restaurant, de systemen en de gewenste oplossingen.  

Naast volop kennis van boekhouden hebben wij ook hart voor de horeca. Wij weten als de beste dat jij als restauranteigenaar gewoon simpel en snel inzicht wilt hebben in je financiële situatie. Daarom adviseren wij altijd op basis van jullie actuele cijfers. Dankzij volledig geautomatiseerde administraties heb jij 24/7 inzicht in je bedrijf en dat tegen een vast maandbedrag en bij jou op locatie. 

Benieuwd hoe dat werkt?

Plan een kennismaking

Waarom is het interessant over te stappen van boekhouder?

In tijden van corona zijn alle kostenbesparingen voor jou als restauranteigenaar natuurlijk mooi meegenomen. Ben je op zoek naar mogelijkheden om overheadkosten te besparen? En wil je daarnaast ook meer aandacht van jouw boekhouder? Dan is overstappen naar werQt een goede keuze. Het is namelijk één van de simpelste en snelste switches om kosten te besparen als restauranteigenaar. 

Waar je kosten bespaart, lever je bij ons niet in op kwaliteit. Bij werQt mag je het dan ook volgende verwachten: 

  • Altijd bereikbaar voor al je vragen 
  • Regelmatig bij jou op locatie 
  • Verwerking van volledige boekhouding en administratie 
  • Indienen van alle belastingen 
  • 24/7 inzicht in je administratie 
  • Persoonlijk bedrijfsadvies en bedrijfscoaching 

Neem contact op