De boekhouding van uw webshop automatiseren? Wij helpen u hier graag bij!

Boekhouding webshop automatiseren

Heeft u een webshop en is deze flink aan het groeien? Dan is het verantwoord om uw boekhouding goed op orde te hebben. Maar laat nu juist de boekhouding een taak zijn waar veel webshop eigenaren tegen opzien. Gelukkig zijn er al veel koppelingen tussen webshop- en boekhoudsystemen, waardoor u de boekhouding van uw webshop gemakkelijk kunt automatiseren!

De vereisten voor uw webshop om de boekhouding te automatiseren

Continu achter facturen aan gaan is verleden tijd wanneer u de boekhouding van uw webshop automatiseert. Om de automatisering te realiseren, gaat het voornamelijk om één ding: een koppeling tussen uw webshopsysteem (denk aan Shopify, Magento, Paypal of Multisafepay) en een boekhoudsoftware. Deze koppeling zorgt er namelijk voor dat u niets meer handmatig hoeft te doen rond het verwerken van transacties in uw webshop.

Wat levert het automatiseren de boekhouding u op? Het scheelt u veel tijd, wat ervoor zorgt dat u andere dingen kunt oppakken én u heeft real-time inzicht in uw administratie. Hierdoor kunt u op basis van cijfers goed onderbouwde bedrijfsbeslissingen nemen. Al met al maken de koppelingen het leven van u als webshop eigenaar een stuk eenvoudiger!

Boekhoudsoftware Yuki voor webshops

Om uw boekhouding te automatiseren, kunt u gebruik maken van de boekhoudsoftware Yuki. Met deze kunt u beter boekhouden en slimmer werken. Voeg daar een koppeling met uw webshopsysteem aan toe en u kunt nóg beter geautomatiseerd boekhouden. Wij kunnen inmiddels een koppeling maken tussen 99% van alle webshopsystemen. Daarom zijn wij een geschikte partner voor uw webshop boekhouding. Onze koppelingen nemen u veel werk uit handen.

De koppeling tussen uw webshop software en Yuki

Veel webshops maken gebruik van één van de volgende softwaresystemen voor hun webshop:

  • Paypal
  • Shopify
  • Multipaysafe
  • Magento

Een standaard koppeling met de boekhoudsoftware Yuki is er niet. Daarom heeft werQt hier een koppeling voor gemaakt. Zoekt u een koppeling die nog niet is gemaakt? Dan kunnen wij u helpen met een koppeling op maat.

Wilt u gebruik maken van de koppeling tussen Yuki en Paypal, Shopify, Multipaysafe of Magento? Hier helpen wij u graag bij. Wij richten de koppeling eenmalig voor u in en daarna worden alle transacties automatisch in het boekhoudprogramma geladen. Dit bespaart u veel tijd en zorgt ervoor dat u direct inzicht heeft in alle transacties binnen uw webshop.

Wilt u uw webshop boekhouding ook automatiseren? Plan dan een kennismaking met Frans in. Wij denken graag met u mee over hoe u uw webshop boekhouding slim kunt inrichten.

Plan nu een kennismaking in