werQt, werkt voor alle ondernemers.

MultiSafepay koppeling

Wilt u gebruik maken van de koppeling tussen Yuki en MultiSafepay? De koppeling moet eenmalig worden ingericht. Dit is iets wat werQt voor u kan realiseren. Daarna worden alle transacties automatisch in het boekhoudprogamma ingeladen. Dit bespaart u veel tijd en kunt u zich focussen op de dingen die voor u belangrijk zijn. Toch benieuwd? Middels onze oplossingen heeft u 24/7 inzicht in uw boekhouding.

Dankzij deze koppeling hoeft u geen handmatige handelingen meer uit te voeren rondom de verwerking van transacties. Ook heeft u dankzij de koppeling direct inzicht in alle transacties binnen MultiSafepay.

Wilt u meer informatie over deze MultiSafepay koppeling?

Wilt u meer informatie over de Multisafepay koppeling of over onze andere oplossingen die interessant voor u kunnen zijn? Neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen. Uiteraard is het ook mogelijk om direct een afspraak in te plannen. Klik hieronder om een digitale afspraak in te plannen.

Plan een digitale afspraak in. 

 

Over werQt

WerQt is in 2009 opgericht. Vanuit het perspectief van boekhouder bedenken wij slimme IT-oplossingen voor klanten om de boekhouding simpeler te maken. WerQt bedenkt slimme software oplossingen om een koppeling te maken tussen jouw kassasysteem en boekhoudpakket. De boekhouding gebeurt volledig digitaal. Dankzij de koppelingen tussen jouw kassa’s en webwinkel hoef jij geen dagelijkse administratieve handelingen meer te verrichten. Zo kunt u tijd besparen, meer inzicht in uw boekhouding krijgen en tenslotte rust in uw hoofd creëren. Wij maken onze oplossingen zelf opmaat. Lees meer over werQt. 

Frans Seijkens ondersteunt samen met zijn team ondernemers vanuit Amsterdam. Boekhouding automatiseren en stroomlijnen is iets waarin werQt zich onderscheidt van andere boekhouders. Wij gebruiken software die past bij de bedrijfsgrootte, wensen, systemen en gewenste oplossingen van jouw bedrijf. Daarnaast bouwen wij software koppelingen op maat. Zoals bijvoorbeeld voor franchise bedrijven, webshops of ketens. Neem contact op! 

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.