Overname van uw administratiekantoor? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem snel contact met ons op.

Overname administratiekantoor

Doordat kantoren te maken krijgen met een personeelstekort of beperkingen voor automatisering, gebeurt het vaak dat er wordt gekeken naar de overname van administratiekantoren. Ook leeftijd is vaak een issue. Heeft u een administratiekantoor en wilt u hiermee stoppen? Dan is de verkoop van uw klantenportefeuille een slimme oplossing.

De overname van administratiekantoren brengt ook voordelen met zich mee. U weet op deze manier zeker dat u uw klanten overdraagt aan een betrouwbare partij. Daarnaast bent u bij ons verzekerd va neen eerlijke overnamesom die recht doet aan de waarde van het klantenbestand.

Wanneer u heeft besloten om op zoek te gaan naar een goede koper, spelen een aantal zaken een grote rol in de besluitvorming. U heeft natuurlijk veel tijd en energie gestoken in uw klantenbestand. Daarom wil u allereerst natuurlijk een koper vinden die uw klanten goed overneemt en waar de kwaliteit gewaarborgd is. Bij werQt kunt u terecht voor de overname van uw administratiekantoor. Lees hieronder meer over werQt.

Over werQT

WerQt is in 2009 opgericht door Frans Seijkens. Vanuit het perspectief van boekhouder bedenken wij slimme IT-oplossingen voor klanten om de boekhouding simpeler te maken. Middels onze oplossingen kunt u tijd besparen en meer inzicht in uw boekhouding krijgen.

De boekhouding gebeurt volledig digitaal. Dankzij de koppelingen tussen jouw kassa’s en webwinkel hoef jij geen dagelijkse administratieve handelingen meer te verrichten, waardoor u tijd kunt besparen. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw boekhouding en kunt u tenslotte rust in uw hoofd creëren. Wij maken onze oplossingen zelf opmaat.

Als ondernemer in de regio van Amsterdam of daarbuiten doe jij graag waar jij goed in bent; ondernemen. De boekhouding is iets wat jij er ongevraagd bijkrijgt. Hiervoor bieden wij een oplossingen.

Lees hier meer over onze oplossingen

 

Neem contact met ons op

Benieuwd of we u ook kunnen helpen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen graag bij het beantwoorden van al uw vragen. Liever wat meer informatie ontvangen? Hiervoor staan wij ook voor u klaar en kunt u bij ons terecht.

Plan nu een kennismaking in