De boekhouding van uw Shopify webshop automatiseren? Dat kan met onze Shopify boekhoudkoppeling!

Shopify koppeling boekhouding

Ben jij eigenaar van een webshop? Dan is de kans groot dat jij gebruik maakt van Shopify – het grootste eCommerce platform waar je je webwinkel kan openen om producten te verkopen. Naarmate je webshop groeit, gaat het steeds meer tijd kosten op je administratie op orde te krijgen én te houden. Shopify is namelijk bedoeld om producten te verkopen en het is zeker geen boekhoudsysteem.

Om je boekhouding op orde te houden, kan je gebruik maken van een boekhoudsoftware. Een bekende in de webshopwereld is Yuki. Je zorgt ervoor dat alles in je boekhoudsysteem staat en zo houd je je boekhouding actueel. Maar stiekem gaat hier wél veel tijd in zitten.

Minder tijd kwijt aan je boekhouding met de Shopify koppeling

Gelukkig is er een oplossing om geen handmatige handelingen meer nodig te hebben. Wij bieden namelijk een koppeling aan tussen Shopify en het boekhoudsysteem Yuki, zodat je hele boekhouding van je webshop geautomatiseerd wordt. Door gebruik te maken van deze koppeling houd je altijd een goed inzicht over de financiële status van je webwinkel en bespaar je veel tijd! Tijd die jij als webshop eigenaar beter in het goed vindbaar maken of optimaliseren van je webshop kunt steken.

Het automatiseren van de boekhouding:

  • Levert je veel tijd op, zodat je kan doen waar je goed in bent;
  • Zorgt voor real-time inzicht in uw administratie, zodat je beslissingen kan maken op basis van actuele cijfers;
  • Maakt je leven als webshop eigenaar een stuk eenvoudiger.

Wil je gebruik maken van de koppeling tussen Yuki en Shopify? Hier helpen wij graag bij. Wij richten de koppeling eenmalig voor je in en daarna worden alle transacties automatisch in het boekhoudprogramma geladen.

De koppeling tussen Yuki en diverse webshop softwares

Maak je geen gebruik van Shopify, maar wel van een van de volgende webshop softwares? Dan kan je ook bij werQt terecht:

  • Paypal
  • Multipaysafe
  • Magento

Zoekt u een koppeling die nog niet is gemaakt? Dan kunnen wij je helpen met een koppeling op maat.

Wil je je webshop boekhouding ook automatiseren of wil je eerst wat meer informatie? Plan dan een kennismaking met Frans in. Wij denken graag met je mee over hoe je jouw webshop boekhouding slim kunt inrichten.

Plan nu een kennismaking in