houd tijd over om te ondernemen
met onze slimme oplossingen.

Administratie restaurant Amsterdam

Als restauranteigenaar in Amsterdam doe jij graag waar je goed in bent: met hart voor jouw zaak de boel runnen. De administratie van jouw restaurant is iets wat je er ongevraagd bij krijgt. Dit hoef je alleen zeker niet zelf te doen! Besteed het uit bij werQt tegen een vast tarief per maand en wij komen de administratie op locatie bij uw restaurant in Amsterdam doen! Zo kan jij doen waar je goed in bent en kan je altijd bij ons terecht met al je vragen.  

Administratie voor uw Amsterdamse restaurant

FransSeijkens(eigenaarwerQt)ondersteunt samen met zijn teamrestauranteigenaren in Amsterdam bij de administratieWerQt onderscheidt zich ten opzichte van andere administratiekantoren door de administratie te automatiseren en stroomlijnen. Frans en zijn team gebruiken software die past bij de grootte van jouw restaurant, de systemen die je gebruikt en de wensen van jou als restauranteigenaar. 

Naast volop kennis in financiële administratie hebben wij ook hart voor restaurants. Wij weten als de beste dat je gewoon simpel en snel inzicht wilt hebben in je financiële situatie. Daarom sturen wij altijd op actuele cijfers. Dankzij onze volledig geautomatiseerde administraties heeft u 24/7 inzicht in uw bedrijf en dat tegen een vast maandbedrag en bij jou op locatie. 

Neem contact met ons op

Waarom als restaurant in Amsterdam juist nú de administratie uit besteden? 

In tijden van corona zijn alle kostenbesparingen voor jou als restauranteigenaar natuurlijk mooi meegenomen. Ben je op zoek naar mogelijkheden om overheadkosten te besparen? Dan isoverstappen naar administratiekantoor werQteen goede keuze. Het is namelijk één van de simpelste en snelste switches om kosten te besparen als restauranteigenaar.Wanneer de administratie geen ‘moetje’ meer is, houd je veel tijd over om te besteden aan creatieve ideeën voor jouw restaurant of het klaarstomen van de zaak wanneer deze weer open mag.  

Waar je kosten bespaart, lever je bij ons niet in op kwaliteit.BijwerQtmag je het volgende verwachten: 

  • Altijd bereikbaar voor al je vragen 
  • Regelmatig bij jou op locatie 
  • Verwerking van volledige boekhouding en administratie  
  • Indienen van alle belastingen 
  • 24/7 inzicht in je administratie  
  • Persoonlijk bedrijfsadvies en bedrijfscoaching  

Plan een kennismaking met Frans in