houd tijd over om te ondernemen met onze slimme oplossingen. Subway boekhoudkoppeling voor Subway ondernemers.

de voordelen van werqt

Koppel met werQt uw kassasysteem aan uw subway boekhouding

de voordelen van werqt

Bespaar vandaag nog op uw boekhouding, plan een kennismaking

Subway boekhoudkoppeling

Vanuit het perspectief van boekhouder bedenken wij slimme IT-oplossingen voor klanten om de boekhouding simpeler te maken. Middels onze oplossingen kunt u als Subway tijd besparen, met onze Subway boekhoudkoppeling. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw boekhouding en creëert u rust in uw hoofd. Wij maken onze oplossingen zelf opmaat. Heeft u interesse in een op maat gemaakte boekhoudkoppeling voor uw Subway vestiging? Neem dan contact met ons op.

Stap 1
Aanmelden bij werQt

Stap 2
Koppeling actief maken

Stap 3
Alles wordt geregeld

Resultaat voor subway vestigingen:

Tijdsbesparing van 2-3 uur per week voor uw vestiging.
Met de Subway boekhoudkoppeling, koppelt u uw kassasysteem aan uw boekhouding, waardoor u er geen werk meer aan heeft. Collega vestigingen besparen hiermee al dagelijks uren en onnodige kosten. 

Wij kunnen deze koppeling voor alle subway vestigingen in Nederland realiseren.

Over werQt

WerQt is in 2009 opgericht. Vanuit het perspectief van boekhouder bedenken wij slimme IT-oplossingen voor klanten om de boekhouding simpeler te maken. WerQt bedenkt slimme software oplossingen om een koppeling te maken tussen jouw kassasysteem en boekhoudpakket. De boekhouding gebeurt volledig digitaal. Dankzij de koppelingen tussen jouw kassa’s en webwinkel hoef jij geen dagelijkse administratieve handelingen meer te verrichten. Zo kunt u tijd besparen, meer inzicht in uw boekhouding krijgen en tenslotte rust in uw hoofd creëren. Wij maken onze oplossingen zelf opmaat. Lees meer over werQt. 

Frans Seijkens ondersteunt samen met zijn team ondernemers vanuit Amsterdam. Boekhouding automatiseren en stroomlijnen is iets waarin werQt zich onderscheidt van andere boekhouders. Wij gebruiken software die past bij de bedrijfsgrootte, wensen, systemen en gewenste oplossingen van jouw bedrijf. Daarnaast bouwen wij software koppelingen op maat. Zoals bijvoorbeeld voor franchise bedrijven, webshops of ketens. Neem contact op! 

Subway boekhoudkoppeling: aan de slag voor uw Subway vestiging

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.