De boekhouding van uw webshop automatiseren? Dat kan met de koppelingen van werQt!

Boekhouding webshop

Wanneer uw webshop een echte business wordt, dient u ook de administratie goed op orde te hebben. Maar laat nu juist boekhouding van een webshop een taak zijn waar veel webshop eigenaren tegen opzien. Gelukkig is het niet zo lastig. Er zijn al veel koppelingen tussen webshop- en boekhoudsystemen. Inmiddels kan alles automatisch!

De vereisten voor een goede boekhouding van uw webshop

Om de boekhouding van uw webshop goed op orde te hebben, gaat het voornamelijk om één ding: een koppeling tussen uw webshopsysteem en de boekhoudsoftware. Deze koppelingen maken het leven als webshop eigenaar een stuk eenvoudiger en makkelijker. Dankzij deze koppeling hoeft u namelijk geen handmatige handelingen meer uit te voeren rondom de verwerking van transacties. Dit scheelt u veel tijd.

Boekhoudsoftware Yuki voor webshops

Met de boekhoudsoftware van Yuki kunt u beter boekhouden en slimmer werken. Voeg daar een koppeling met uw webshopsysteem aan toe en u kunt nog beter boekhouden. Wij kunnen inmiddels een koppeling maken tussen 99% van alle webshopsystemen. Daarom zijn wij een geschikte partner voor uw boekhouding. Onze koppelingen nemen u veel werk uit handen.

De koppeling tussen uw webshop software en Yuki

Veel webshops maken gebruik van één van de volgende softwaresystemen voor hun webshop:

  • Paypal
  • Shopify
  • Multipaysafe
  • Magento

Een standaard koppeling met de boekhoudsoftware Yuki is er niet. Daarom heeft werQt hier een koppeling voor gemaakt. Zoekt u een koppeling die nog niet is gemaakt? Dan kunnen wij u helpen met een koppeling op maat.

Wilt u gebruik maken van de koppeling tussen Yuki en Paypal, Shopify, Multipaysafe of Magento? Dit kunnen wij voor u realiseren. Wij richten de koppeling eenmalig voor u in en daarna worden alle transacties automatisch in het boekhoudprogramma geladen. Dit bespaart u veel tijd en zorgt ervoor dat u direct inzicht heeft in alle transacties binnen uw webshop.

Wilt u ook slimmer werken met koppelingen tussen uw systemen en de Yuki software?

Plan nu een kennismaking in