werQt, werkt voor alle ondernemers.

PayPal koppeling

Wilt u gebruik maken van Yuki en een Paypal koppeling? Wij helpen u dan graag verder. De koppeling moet eenmalig worden ingericht. En daar kan werQt u bij helpen. Daarna worden alle transacties automatisch in het boekhoudprogamma ingeladen. Dit bespaart u veel tijd en kunt u zich focussen op de dingen die voor u belangrijk zijn. Toch benieuwd? Middels onze oplossingen heeft u 24/7 inzicht in uw boekhouding.

Dankzij deze koppeling hoeft u geen handmatige handelingen meer uit te voeren rondom de verwerking van transacties. Én heeft u dankzij de koppeling direct inzicht in alle transacties binnen PayPal.

Wilt u meer informatie over deze PayPal koppeling?

Wilt u meer informatie over de PayPal koppeling of over onze andere oplossingen die interessant voor u kunnen zijn? Neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen. Uiteraard is het ook mogelijk om direct een afspraak in te plannen. Klik hieronder om een digitale afspraak in te plannen.

Plan een digitale afspraak in. 

 

Lees meer over werQt

WerQt bedenkt slimme software oplossingen om een koppeling te maken tussen jouw kassasysteem en boekhoudpakket. Dit doen wij vanuit het perspectief van de boekhouder. Wij bedenken slimme IT-oplossingen voor klanten om de boekhouding simpeler en eenvoudiger te maken. De boekhouding gebeurt volledig digitaal. Dankzij de koppelingen tussen jouw kassa’s en webwinkel hoef jij geen dagelijkse administratieve handelingen meer te verrichten. Zo kunt u tijd besparen, meer inzicht in uw boekhouding krijgen en tenslotte rust in uw hoofd creëren. Wij maken onze oplossingen zelf opmaat. Lees meer over werQt. 

Frans Seijkens ondersteunt samen met zijn team ondernemers vanuit Amsterdam. Boekhouding automatiseren en stroomlijnen is iets waarin werQt zich onderscheidt van andere boekhouders. Wij gebruiken software die past bij de bedrijfsgrootte, wensen, systemen en gewenste oplossingen van jouw bedrijf. Daarnaast bouwen wij software koppelingen op maat. Zoals bijvoorbeeld voor franchise bedrijven, webshops of ketens. Neem contact op! 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.