De boekhouding van uw Shopify webshop automatiseren? Dat kan met onze Shopify koppeling!

Boekhouding Shopify

Maakt u gebruik van de software van Shopify voor uw webshop? Dan bent u bij werQt aan het juiste adres om uw boekhouding te automatiseren. Een standaard koppeling met de boekhoudsoftware is er niet; daarom hebben wij hier een speciale koppeling voor gemaakt.

Hoe werkt het automatiseren van de boekhouding van uw Shopify webshop?

Om de boekhouding van uw Shopify webshop te automatiseren, gaat het om één ding: een koppeling tussen uw Shopify webshopsysteem en de Yuki boekhoudsoftware. Maar wat doet deze koppeling dan precies? De koppeling zorgt ervoor dat de transacties in uw Shopify webshop automatisch worden verwerkt. Zo hoeft u geen handmatige handelingen meer te verrichten. Dit is met onze Shopify koppeling dan ook verleden tijd.

Het automatiseren van de boekhouding:

  • Levert u veel tijd op, zodat u kan doen waar u goed in bent;
  • Zorgt voor real-time inzicht in uw administratie, zodat u beslissingen kan maken op basis van actuele cijfers;
  • Maakt uw leven als webshop eigenaar een stuk eenvoudiger.

Boekhoudsoftware Yuki voor Shopify webshops

Om de boekhouding van uw Shopify webshop te automatiseren, kunt u gebruik maken van de boekhoudsoftware Yuki. Met deze kunt u beter boekhouden en slimmer werken. Koppel deze boekhoudsoftware aan uw Shopify software en u kunt nóg beter geautomatiseerd boekhouden. Wij kunnen inmiddels een koppeling maken tussen 99% van alle webshopsystemen. Daarom zijn wij een geschikte partner voor uw webshop boekhouding. Onze koppelingen nemen u veel werk uit handen.

Wilt u gebruik maken van de koppeling tussen Yuki en Shopify? Hier helpen wij u graag bij. Wij richten de koppeling eenmalig voor u in en daarna worden alle transacties automatisch in het boekhoudprogramma geladen. Dit bespaart u veel tijd en zorgt ervoor dat u direct inzicht heeft in alle transacties binnen uw webshop.

De koppeling tussen Yuki en andere webshop programma’s

Maakt u geen gebruik van Shopify, maar wel van een van de volgende webshop softwares? Dan kunt u ook bij werQt terecht:

Zoekt u een koppeling die nog niet is gemaakt? Dan kunnen wij u helpen met een koppeling op maat.

Wilt u uw Shopify boekhouding ook automatiseren of wilt u eerst wat meer informatie? Plan dan een kennismaking met Frans in. Wij denken graag met u mee over hoe u uw webshop boekhouding slim kunt inrichten.

Plan nu een kennismaking in