werQt, werkt voor alle ondernemers die Shopify gebruiken.

Shopify koppeling

De boekhouding van uw webshop automatiseren? Dat kan met onze Shopify koppeling!

Veel webshops maken gebruik van de software van Shopify voor hun webshops. Een standaard koppeling met de boekhoudsoftware is er niet. Daarom heeft werQt hier een speciale Shopify koppeling voor gemaakt.

Wilt u gebruik maken van de boekhoudkoppeling tussen Yuki en Shopify? Dat kan! De koppeling moet eenmalig worden ingericht. Dit is iets wat werQt voor u kan realiseren. Daarna worden alle transacties automatisch in het boekhoudprogramma ingeladen. Dit bespaart u veel tijd en kunt u zich focussen op de dingen die voor u belangrijk zijn. Bent u benieuwd? Middels onze oplossingen heeft u 24/7 inzicht in uw boekhouding.

Dankzij deze koppeling hoeft u geen handmatige handelingen meer uit te voeren rondom de verwerking van transacties. Ook heeft u dankzij de koppeling direct inzicht in alle transacties binnen Shopify.

Hoe werkt het automatiseren van uw boekhouding?

Om de boekhouding van uw Shopify webshop te automatiseren, gaat het om één ding: een koppeling tussen uw Shopify webshopsysteem en de Yuki boekhoudsoftware. Maar wat doet deze koppeling dan precies? De koppeling zorgt ervoor dat de transacties in uw Shopify webshop automatisch worden verwerkt. Zo hoeft u geen handmatige handelingen meer te verrichten. Dat is niet het enige voordeel. Het automatiseren van de boekhouding:

  • Levert u veel tijd op, zodat u kan doen waar u goed in bent;
  • Zorgt voor real-time inzicht in uw administratie, zodat u beslissingen kan maken op basis van actuele cijfers;
  • Maakt uw leven als webshop eigenaar een stuk eenvoudiger.

Wilt u meer informatie over deze koppeling?

Plan een digitale afspraak in.

 

Over werQt

WerQt is in 2009 opgericht. Vanuit het perspectief van boekhouder bedenken wij slimme IT-oplossingen voor klanten om de boekhouding simpeler te maken. Zoals de Shopify koppeling. Wij hebben ook een koppeling voor Paypal of Multisafepay. Middels onze oplossingen kunt u tijd besparen, meer inzicht in uw boekhouding krijgen en tenslotte rust in uw hoofd creëren. Wij maken onze oplossingen zelf op maat. Lees meer over werQt. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.