De boekhouding van uw webshop automatiseren? Dat kan met de koppelingen van werQt! WerQt helpt u graag als webwinkel boekhouder.

Webwinkel boekhouder

Wanneer uw webwinkel een echte business wordt, dient u ook de administratie goed op orde te hebben. Maar laat nu juist boekhouding van een webwinkel een taak zijn waar veel webwinkel eigenaren tegen opzien. Gelukkig is het niet zo lastig. WerQt helpt u graag als webwinkel boekhouder. Er zijn al veel koppelingen tussen webwinkel- en boekhoudsystemen. Inmiddels kan alles automatisch!

De vereisten van webwinkel boekhouder

De boekhouding van uw webwinkel kunt u geheel automatiseren door één ding toe te voegen: een koppeling tussen uw webwinkelsysteem en de boekhoudsoftware. Deze koppeling maakt het leven als webwinkel eigenaar een stuk eenvoudiger en makkelijker. De koppeling is als het ware uw boekhouder voor de webwinkel. Dankzij deze koppeling hoeft u namelijk geen handmatige exports meer uit te voeren rondom de verwerking van de transacties in uw webwinkel. Wij bieden deze koppelingen aan.

Boekhoudsoftware Yuki voor webwinkels

Met de boekhoudsoftware van Yuki kunt u beter boekhouden en slimmer werken. Voeg daar een koppeling met uw webwinkel systeem aan toe en u kunt nog beter boekhouden. Wij kunnen inmiddels een koppeling maken tussen 99% van alle webwinkel softwares. Daarom zijn wij een geschikte partner voor uw boekhouding. Onze koppelingen nemen u veel werk uit handen.

De koppeling tussen uw webwinkel software en Yuki

Veel webwinkels maken gebruik van één van de volgende softwaresystemen:

Een standaard koppeling met de boekhoudsoftware Yuki is er niet. Daarom heeft werQt hier een koppeling voor gemaakt. Zoekt u een koppeling die niet in het rijtje staat? Dan kunnen wij u helpen met een koppeling op maat.

Wilt u gebruik maken van de koppeling tussen Yuki en Paypal, Shopify, Multipaysafe of Magento? Dit kunnen wij voor u realiseren. Wij richten de koppeling eenmalig voor u in en daarna worden alle transacties automatisch in het boekhoudprogramma geladen. Dit bespaart u veel tijd en zorgt ervoor dat u direct inzicht heeft in alle transacties binnen uw webwinkel.

Wilt u ook slimmer werken met koppelingen tussen uw webwinkel systeem en de Yuki software?

Plan nu een kennismaking in